Studiebureau

Wij zijn een veelzijdig studiebureau voor het ontwerp van buitenruimte, ruimtelijke ordening en het technisch ontwerp van infrastructuur- en bouwprojecten.

D+A is jouw ideale partner voor heel wat disciplines. Ook wanneer jouw project meerdere disciplines omvat, mag je bij ons één persoonlijk aanspreekpunt verwachten. De best geplaatste projectleider coördineert jouw dossier van a tot z en is steeds van alle (deel)aspecten op de hoogte. Onze relatieve kleinschaligheid zorgt voor korte communicatielijnen waardoor er ruimte is voor frequent overleg met andere projectleiders en medewerkers en we snel kunnen schakelen.

samenwerken

Van advies tot uitvoering.
Vertel ons over je project en wij bieden jou een passende oplossing.

Wat je nog niet wist

Procesbegeleiding

Als studiebureau kan D+A u begeleiden bij al uw bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Landschapsinrichting

Hulp nodig bij het creëren van een functioneel, duurzaam en esthetisch landschap dat past bij uw specifieke noden en wensen?

Inspraakbegeleiding

Inbreng van stakeholders integreren in uw projecten en beslissingen.

Vergunning(straject)

Wij begeleiden u in elke stap van het vergunningstraject, vanaf de aanvraag tot aan de goedkeuring.

Baanbrekende plannen voor de Vesten in Mechelen

Stad Mechelen voorziet een volledige herinrichting van gevel tot gevel op de ringweg. Het doel is om het aandeel gemotoriseerd…

over ons

Over ons

We zijn een ontwerp- en studiebureau in één. Ons team bundelt de expertise van specialisten binnen alle domeinen van infrastructuur, landschapsontwerp, ruimtelijke ordening en bouw.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart