Inspraakbegeleiding

Ons studiebureau kan u helpen om participatieve processen op te zetten en uit te voeren, zodat u als opdrachtgever de inbreng van stakeholders kunt integreren in uw projecten en beslissingen.

Onze aanpak begint met het identificeren van de relevante stakeholders en het opstellen van een strategie om hen te betrekken. We werken nauw samen met u en uw team om te begrijpen wat uw doelstellingen zijn en welke stakeholdergroepen een belangrijke rol spelen bij uw project.

We organiseren verschillende participatiemomenten zoals werksessies, inspraakavonden, publieke raadplegingen, en digitale platformen. Tijdens deze momenten stellen we de juiste vragen en zorgen we ervoor dat alle belanghebbenden voldoende betrokken en geïnformeerd worden. Zo kunnen we waardevolle input verzamelen en een breed draagvlak creëren voor uw project.

Onze inspraakbegeleiding strekt zich uit over het hele project, van de ontwerpfase tot en met de uitvoering. We houden de stakeholders op de hoogte van de voortgang van het project en zorgen ervoor dat hun feedback wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling. We bieden ook ondersteuning bij het opstellen van communicatieplannen en -materialen om de stakeholders te informeren over de verschillende fases van het project.

Onze ervaren consultants zijn experts in participatie en communicatie en hebben al tal van projecten succesvol begeleid.

Wat je nog niet wist

Procesbegeleiding

Als studiebureau kan D+A u begeleiden bij al uw bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Landschapsinrichting

Hulp nodig bij het creëren van een functioneel, duurzaam en esthetisch landschap dat past bij uw specifieke noden en wensen?

Inspraakbegeleiding

Inbreng van stakeholders integreren in uw projecten en beslissingen.

Vergunning(straject)

Wij begeleiden u in elke stap van het vergunningstraject, vanaf de aanvraag tot aan de goedkeuring.

Baanbrekende plannen voor de Vesten in Mechelen

Stad Mechelen voorziet een volledige herinrichting van gevel tot gevel op de ringweg. Het doel is om het aandeel gemotoriseerd…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart