Mobiliteit en verkeer

Nieuwe projecten uitwerken zonder de nodige aandacht voor mobiliteit en verkeer is ondenkbaar in onze huidige leefwereld.  Daarom worden al onze projecten ook door onze verkeerskundigen afgetoetst op duurzame mobiliteit en verkeerstechnische vereisten. Daarnaast staan zij ook in voor de opmaak van mobers en mobiliteitsplannen.

Naast de inzet van onze eigen deskundigen werken we regelmatig samen met gespecialiseerde bureaus. Zij voeren voor ons de nodige verkeerskundige onderzoeken uit en adviseren ons bij de uitwerking van complexe infrastructuurprojecten.

D+A biedt begeleiding bij de opmaak van je masterplannen. Je rekent daarbij op jarenlange ervaring met strategische plannen op verschillende schaalniveaus. Zowel voor woonomgevingen, natuurlijke sites en bedrijvenzones, als voor een combinatie van meerdere functies binnen een gebied.

Wat je nog niet wist

Vooroplevering van uniek sportproject te Keerbergen

Het FIH gecertificeerde kunstgrasveld voor competitiehockey te Keerbergen werd getest en goedgekeurd. De vooroplevering van die unieke project is gebeurd.

Van kale parking naar uniek verbindingspunt

Terwijl de werken aan het ecohotel en de ondergrondse parking lopende zijn, bereiden we alles voor om de aanleg van…

Technische expertise

Sommige kwesties vragen om een dringende tussenkomst. Denk aan wateroverlast, de berekening van een structuur voor een installatie op een…

Borchtsite te Opwijk komt tot leven

Op vraag van de gemeente Opwijk heeft D+A een ‘restruimte’ nabij het centrum en in het verlengde van het park…

Planologisch attest

Onze samenleving verandert in ijltempo. Snel schakelen en adequaat inspelen op trends en ontwikkelingen is dan ook essentieel – zowel…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart