Landschapsinrichting

Hulp nodig bij het creëren van een functioneel, duurzaam en esthetisch landschap dat past bij uw specifieke noden en wensen?

Onze aanpak begint met een grondige analyse van de omgeving en de aanwezige natuurlijke en culturele waarden. We houden rekening met de lokale omstandigheden, de ecologische kenmerken van de site en de mogelijke risico’s en uitdagingen. Zo kunnen we een goed inzicht krijgen in de specifieke vereisten van uw project en de juiste keuzes maken inzake materialen, beplanting en inrichting.

We hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen van diverse soorten landschappen, van stedelijke parken en tuinen tot bedrijventerreinen en recreatiegebieden. We zorgen ervoor dat onze ontwerpen niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook rekening houden met de duurzaamheid en de levenscycluskosten van het project.

Onze diensten omvatten het opstellen van het landschapsontwerp, het opstellen van bestekken en meetstaten, het begeleiden van de uitvoering en het verzorgen van nazorg. We werken nauw samen met aannemers en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het project binnen de vooropgestelde tijd en budgetten wordt voltooid.

Wat je nog niet wist

Procesbegeleiding

Als studiebureau kan D+A u begeleiden bij al uw bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Landschapsinrichting

Hulp nodig bij het creëren van een functioneel, duurzaam en esthetisch landschap dat past bij uw specifieke noden en wensen?

Inspraakbegeleiding

Inbreng van stakeholders integreren in uw projecten en beslissingen.

Vergunning(straject)

Wij begeleiden u in elke stap van het vergunningstraject, vanaf de aanvraag tot aan de goedkeuring.

Baanbrekende plannen voor de Vesten in Mechelen

Stad Mechelen voorziet een volledige herinrichting van gevel tot gevel op de ringweg. Het doel is om het aandeel gemotoriseerd…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart