Technische expertise

Sommige kwesties vragen om een dringende tussenkomst. Denk aan wateroverlast, de berekening van een structuur voor een installatie op een dak, of instabiliteit van gebouwen, funderingen, enzovoort. In al die gevallen reken je op de snelle interventie en technische expertise van D+A Consult.

expertise D+A fotovoltaïsch glazen dak

Evaluatie en tijdelijke oplossing

Bij problemen die urgente actie vereisen, plannen wij een plaatsbezoek in om de situatie te evalueren. Indien mogelijk krijg je meteen passend advies voor een tijdelijke oplossing. Concreet voorbeeld: schoren laten plaatsen om een einde te stellen aan de instabiliteit van een woning. Nadien stellen wij een verslag op van het plaatsbezoek, en werken we een studie uit voor een permanente oplossing.

Studie en permanente oplossing

Met behulp van rekensoftware, diagrammen en manuele berekeningen maken we een controleberekening. Je ontvangt daarvan een heldere samenvatting, inclusief plannen, om meteen aan de slag te gaan. Je beslist zelf met welke partner je in zee gaat om de noodzakelijke werkzaamheden te laten uitvoeren.

expert bouwheer porsche atelier d+a
stadsomgeving liedekerke expertise door d+a

Wat je nog niet wist

Bemiddeling en inspraakbegeleiding

Ontwikkeling van nieuwe projecten geeft weleens aanleiding tot uiteenlopende meningsverschillen. Ook dan reken je op D+A als professionele bemiddelaar. We…

Technisch ontwerp: bedrijfs-en industriegebouwen

D+A biedt oplossingen op mensenmaat, en werkt daartoe nauw samen met specialisten om een optimaal ontwerp te verzekeren. Ontbreekt het…

Veiligheidscoördinatie

Op zoek naar een door de wol geverfde partner voor veiligheidscoördinatie van je openbare, publiek-private of privatieve bouwwerken? D+A klaart…

Vooroplevering van uniek sportproject te Keerbergen

Het FIH gecertificeerde kunstgrasveld voor competitiehockey te Keerbergen werd getest en goedgekeurd. De vooroplevering van die unieke project is gebeurd.

Mobiliteit en verkeer

Nieuwe projecten uitwerken zonder de nodige aandacht voor mobiliteit en verkeer is ondenkbaar in onze huidige leefwereld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart