Vergunning(straject)

Bij D+A weten we dat het aanvragen van vergunningen voor uw project een tijdrovend en complex proces kan zijn. Ons studiebureau beschikt over de nodige expertise en ervaring van alle aspecten van de wetgeving en regelgeving om te helpen bij het verkrijgen van de nodige vergunningen voor uw project.

Of het nu gaat om een milieuvergunning, stedenbouwkundige vergunning of verkavelingsvergunning, wij zorgen voor een vlotte afhandeling van uw dossier. Wij begeleiden u in elke stap van het vergunningstraject, vanaf de aanvraag tot aan de goedkeuring. Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we inmiddels een uitstekende relatie opgebouwd met verschillende instanties en overheden. Hierdoor kunnen we een efficiënte afhandeling van vergunningstrajecten garanderen en uw project zo snel mogelijk opstarten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de complexe procedures en kunt u zich focussen op uw eigen project.

Wat je nog niet wist

Procesbegeleiding

Als studiebureau kan D+A u begeleiden bij al uw bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Landschapsinrichting

Hulp nodig bij het creëren van een functioneel, duurzaam en esthetisch landschap dat past bij uw specifieke noden en wensen?

Inspraakbegeleiding

Inbreng van stakeholders integreren in uw projecten en beslissingen.

Vergunning(straject)

Wij begeleiden u in elke stap van het vergunningstraject, vanaf de aanvraag tot aan de goedkeuring.

Baanbrekende plannen voor de Vesten in Mechelen

Stad Mechelen voorziet een volledige herinrichting van gevel tot gevel op de ringweg. Het doel is om het aandeel gemotoriseerd…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart