Stage bij D+A

D+A is een team van een veertigtal veelzijdige specialisten die samenwerken aan  transparante oplossingen op mensenmaat. Als groeiend studiebureau zijn we altijd op zoek naar vers talent. Specialisten die onze brede kijk op bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening delen. We starten deze zoektocht al op de schoolbanken. Want bij D+A gaan regelmatig stagiairs aan de slag. Waarom zij popelen om voor D+A te werken? Je hoort het van henzelf.

RIET – industrieel ingenieur bouwkunde

“Mijn naam is Riet en dit jaar ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur bouwkunde. Bij de start van mijn masterjaar heb ik mijn stage bij de stabiliteitsingenieurs van D+A uitgevoerd, waar ik enorm veel heb bijgeleerd. Naar aanloop van een extra studie en om mijn kennis nog uit te breiden, wou ik graag als jobstudent bij D+A aan de slag gaan. Deze aanvraag werd met open armen ontvangen, waardoor ik opnieuw 4 weken bij de stabiliteitsingenieurs mocht doorbrengen. Ik krijg zowel tekenwerk als constructies om uit te rekenen. Ik word goed begeleid en mag over alles vragen stellen. D+A is een bedrijf waar de werknemers nauw met elkaar samenwerken en waar je bij iedereen terecht kan voor hulp, daarom is dit bedrijf perfect om mijn eerste werkervaring op te doen.”

MIKE – landschaps – en tuinarchitect

“Ik ben Mike en ben landschaps- en tuinarchitect. Ik heb een specialisatiejaar gedaan in de landschapsontwikkeling waarvoor ik één kwartaal stage moest lopen. Ik had D+A gekozen als stageplaats omdat het bureau verschillende soorten projecten realiseert waarbij de verschillende disciplines nauw samenwerken. Door mijn specialisatiejaar in de landschapsontwikkeling heb ik samengewerkt met zowel de ruimtelijke planners als de landschapsarchitecten bij D+A. Tijdens mijn stage heb ik veel vrijheid gekregen waardoor ik sommige projecten vrijwel geheel zelfstandig heb kunnen realiseren. Ik ben tevens met nieuwe zaken in contact gekomen zoals het opstellen van RUP’s (wat normaal eerder voor ruimtelijke planning is). Naast het zelfstandig werken is er tevens een goede teamsfeer. Collega’s uit verschillende disciplines werken samen om elk project tot een goed einde te brengen. Ik heb meegewerkt aan diverse interessante projecten die uitdagend en vernieuwend voor me waren. Dit in combinatie met de sympathieke collega’s, maakt van D+A een echte aanrader als stagebureau!”
Na een geslaagde stageperiode kwam Mike intussen vast in dienst om de eerste stappen te zetten van zijn carrière.

D+A - stage

nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt bij D+A en in jouw werkgebied? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang relevant leesvoer.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart