Ontwerp buitenruimtes

Onze samenleving is continu in beweging. Daarom creëren wij omgevingen die dynamisch, duurzaam en veerkrachtig zijn.

Landschapsarchitectuur omvat de vormgeving, bescherming en inrichting van uiteenlopende buitenomgevingen. In de praktijk maken we daarbij vaak een onderscheid tussen landschappelijke en stedelijke ontwerpen.

1/3 ontwerp

Een van de grootste uitdagingen bij landschappelijke ontwerpen, is vaak de symbiose tussen mens en natuur.
Van de herinrichting van een klein beschermd stukje landschap tot het beheer en inrichten van een uitgestrekt rivierbekken.

Bij stedelijke ontwerpen gaan we voornamelijk uit van het gebruik van de mens en bewaken we altijd de samenhang ervan met de natuurlijke elementen. Dit is van essentieel belang voor de duurzaamheid en het optimaal functioneren van de ruimte. Hier gaat het om pleinen, parken, straten en andere openbare publieke ruimtes.

2/3 vergunning

De vergunning is het cruciale aspect in elk project. Zeker bij openbare ruimten kan het een uitdaging zijn om alle betrokken partijen en actoren te verzoenen. Wij kennen vlotjes onze weg in deze materie. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede samenwerkingen op alle gemeentelijke en provinciale niveaus.

3/3 realisatie

Ook de eigenlijke realisatie van jouw project kunnen we voor onze rekening nemen. Van de aanbesteding van de werken en de werfopvolging tot en met de oplevering van het project. Zo heb je één vaste partner voor het hele traject.

samenwerken

Van advies tot uitvoering.
Vertel ons over je project en wij bieden jou een passende oplossing.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart