Veiligheidscoördinatie

Op zoek naar een door de wol geverfde partner voor veiligheidscoördinatie van je openbare, publiek-private of privatieve bouwwerken? D+A klaart de klus – ongeacht de aard, omvang of risicograad. Je klopt bij ons aan voor gekwalificeerde en deskundige veiligheidscoördinatoren type A en B, met ongeëvenaarde expertise in:

  • sloopwerken
  • nieuwbouw en renovaties
  • industriële projecten
  • tunnel-, bruggen- en wegenbouw
  • bodemsaneringsprojecten

Veiligheid en gezondheid voorop

Onze veiligheidscoördinatoren hebben vanzelfsprekend oog voor de uitvoeringstechnische aspecten van je bouwwerk. Maar er is meer: ons multidisciplinaire team werkt onderling nauw samen en besteedt veel aandacht aan veiligheids- en gezondheidsaspecten. Dat geldt zowel voor het gebruik als het onderhoud van je bouwwerk. Resultaat: een minimaal risico op ongevallen én een flinke meerwaarde tijdens het volledige bouwproces.

Maximale coördinatie en samenwerking

Zowel tijdens het ontwerp als de uitvoering garandeert D+A een soepele en regelmatige communicatie. En ook een constructieve coördinatie met alle betrokkenen in plaats van louter controlerend of politioneel optreden. We garanderen een pragmatische aanpak op bouwwerven, dankzij onze nauwe samenwerking met architecten, openbare besturen en bouwheren.

D+A studiebureau veiligheidscoördinatie

Wat je nog niet wist

Procesbegeleiding

Als studiebureau kan D+A u begeleiden bij al uw bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Landschapsinrichting

Hulp nodig bij het creëren van een functioneel, duurzaam en esthetisch landschap dat past bij uw specifieke noden en wensen?

Inspraakbegeleiding

Inbreng van stakeholders integreren in uw projecten en beslissingen.

Vergunning(straject)

Wij begeleiden u in elke stap van het vergunningstraject, vanaf de aanvraag tot aan de goedkeuring.

Baanbrekende plannen voor de Vesten in Mechelen

Stad Mechelen voorziet een volledige herinrichting van gevel tot gevel op de ringweg. Het doel is om het aandeel gemotoriseerd…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart