Vilvoorde - Grote markt

“Dé ontmoetingsplaats in de stad„

De Grote Markt in Vilvoorde is het belangrijkste plein van de stad. Het ondergronds brengen van de parkeerplaatsen op de Grote Markt bood een uitgelezen kans om het plein om te vormen tot dé ontmoetingsplaats in de stad. De heraanleg van het plein betrekt de onmiddellijke omgeving bij deze plek door de goede aansluitingen op de nabijgelegen winkelstraten. De Grote Markt werd herschapen in een hedendaags stedelijk plein met een stadsluifel, waterelement, voldoende zitgelegenheid en ruimte voor terrasjes en nieuwe bomen. Een nieuwe plek waar inwoners en bezoekers elkaar ontmoeten.

D+A verzorgde de technische uitwerking van het project, het rioleringsconcept, de vergunningsaanvraag, de opmaak van het aanbestedingsdossier en de werfopvolging.

D+A_studiebureau_Vilvoorde_Grote_Markt_drone
D+A_studiebureau_infra_Vilvoorde_Grote_Markt_model
D+A_studiebureau_infra_Vilvoorde_Grote_Markt_fonteinen
D+A_studiebureau_infra_Vilvoorde_Grote_Markt_avond

Projecten die jou wellicht ook interesseren

Halle – ’t Parkske

Het project ’t Parkske te Halle omvat de bouw van 90 woongelegenheden, kantoren een Dreamland winkel en verschillende parkings.

Ninove – Abdijsite

Toen de woning met eigendom aan de hoek van de Kloosterweg met het Kerkplein tegenover de Onze-Lieve-Vrouwekerk te koop stond,…

Sint-Pieters-Leeuw – RUP Open ruimte

Met de opmaak van het RUP open ruimte wenst de gemeente Sint- Pieters-Leeuw uitvoering te geven aan zijn gemeentelijk ruimtelijk…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart