Masterplannen en stedenbouwkundige studies

D+A_studiebureau_RP_Zwalm_Masterplan en BKP WUG Munkzwalm_ruimtelijke concepten

Masterplan

Onze leefwereld is voortdurend in beweging en veel functies eisen hun plaats op in een beperkte ruimte.  Daarom moeten onze leefruimtes flexibel en doordacht worden ingericht. Met de opmaak van masterplannen verweeft D+A kortetermijnbehoeften met duurzame en strategische langetermijnkeuzes. Zo leggen we de basis voor een haalbare en toekomstbestendige invulling voor een gebied.  

Binnen een masterplan worden landschappelijke, ecologische, planologische en technische aspecten van een ontwerp afgetoetst en tegen elkaar afgewogen door ontwerpend onderzoek.  Met sprekende beelden verzoenen we de belangen en partijen, en realiseren we samen duurzame projecten. 

D+A biedt begeleiding bij de opmaak van je masterplannen. Je rekent daarbij op jarenlange ervaring met strategische plannen op verschillende schaalniveaus. Zowel voor woonomgevingen, natuurlijke sites en bedrijvenzones, als voor een combinatie van meerdere functies binnen een gebied.

Wat je nog niet wist

Technisch ontwerp en infrastructuur

Bij D+A ben je zeker van grondige en actuele kennis. Onze specialisten volgen continu opleidingen en bijscholingen. Bovendien zijn we…

Mobiliteit en verkeer

Nieuwe projecten uitwerken zonder de nodige aandacht voor mobiliteit en verkeer is ondenkbaar in onze huidige leefwereld.

Inrichting bedrijfsterreinen

CO2-neutrale bedrijfsterreinen vormen een aanzienlijke uitdaging. D+A is je doorgewinterde partner om die duurzaamheidsuitdaging in goede banen te leiden. Zo…

Omgevingsaanleg voor eerste klimaatneutrale distributiecentrum van België

Het eerste klimaatneutrale distributiecentrum van België bevindt zich in een industriegebied te Lummen gelegen langsheen de autosnelweg A13/E313.

Ontwerp infrastructuur en technische uitwerking voor Ringpark ’t Schijn

Ringpark Het Schijn is een 25 ha groot onderdeel van De Grote Verbinding, een project dat de Oosterweelverbinding, de Scheldeoeververbinding…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart