Masterplannen en stedenbouwkundige studies

D+A_studiebureau_RP_Zwalm_Masterplan en BKP WUG Munkzwalm_ruimtelijke concepten

Masterplan

Onze leefwereld is voortdurend in beweging en veel functies eisen hun plaats op in een beperkte ruimte.  Daarom moeten onze leefruimtes flexibel en doordacht worden ingericht. Met de opmaak van masterplannen verweeft D+A kortetermijnbehoeften met duurzame en strategische langetermijnkeuzes. Zo leggen we de basis voor een haalbare en toekomstbestendige invulling voor een gebied.  

Binnen een masterplan worden landschappelijke, ecologische, planologische en technische aspecten van een ontwerp afgetoetst en tegen elkaar afgewogen door ontwerpend onderzoek.  Met sprekende beelden verzoenen we de belangen en partijen, en realiseren we samen duurzame projecten. 

D+A biedt begeleiding bij de opmaak van je masterplannen. Je rekent daarbij op jarenlange ervaring met strategische plannen op verschillende schaalniveaus. Zowel voor woonomgevingen, natuurlijke sites en bedrijvenzones, als voor een combinatie van meerdere functies binnen een gebied.

Wat je nog niet wist

Vooroplevering van uniek sportproject te Keerbergen

Het FIH gecertificeerde kunstgrasveld voor competitiehockey te Keerbergen werd getest en goedgekeurd. De vooroplevering van die unieke project is gebeurd.

Technisch ontwerp en infrastructuur

Bij D+A ben je zeker van grondige en actuele kennis. Onze specialisten volgen continu opleidingen en bijscholingen. Bovendien zijn we…

Blauwgroen Vlaanderen

Aquafin NV en Vlario lanceerden in juni een website om professionals die zich bezig houden met de inrichting van de…

Bemiddeling en inspraakbegeleiding

Ontwikkeling van nieuwe projecten geeft weleens aanleiding tot uiteenlopende meningsverschillen. Ook dan reken je op D+A als professionele bemiddelaar. We…

Borchtsite te Opwijk komt tot leven

Op vraag van de gemeente Opwijk heeft D+A een ‘restruimte’ nabij het centrum en in het verlengde van het park…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart