Sint-Pieters-Leeuw - Multipharma

De ontwikkeling heeft als hoofdbestemming de exploitatie van een distributiecentrum bestemd voor ontvangst, herverdeling en vervoer naar nationale locaties. Deze wordt aangevuld met een beperkt aantal nevenbestemmingen zoals kantoren, werkplaatsen en sociale ruimtes ter ondersteuning van de logistieke functie.

Opdrachtgever Multipharma plande de bouw van het distributiecentrum in 2 fases met bijhorende wegen-, omgevings- en rioleringswerken. D+A Project nam de coördinatie en ontwerp van dit project voor zijn rekening. In een eerste fase nam de grondoppervlakte van de constructie 9.500 m2 in beslag. Ten westen hiervan werd, in een tweede fase, een bijkomend volume met een grondoppervlakte van 3.850 m2 gebouwd.

D+A Project realiseerde dit project als gedelegeerd bouwheer met behulp van de BIM-methodologie. Voor dit project mocht D+A de 1ste Gouden BIM Award ‘Industriële Projecten’ in ontvangst nemen.

Projecten die jou wellicht ook interesseren

Kortenberg – Contactcenter Seat Skoda

D+A Project werd door D’Ieteren aangeduid als gedelegeerd bouwheer voor de realisatie van de renovatie van het contact centre voor…

Mechelen – Porsche Center

De reservatiestrook langs de R6 en de zone van de hoogspanningsleiding maakten bepaalde delen van het projectgebied ongeschikt voor ontwikkeling…

Zellik – Distributiecentrum Delhaize

Delhaize gaf de opdracht een masterplan op te stellen voor de site om een overzicht te krijgen van de mogelijke…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart