Sint-Pieters-Leeuw - Multipharma

De ontwikkeling heeft als hoofdbestemming de exploitatie van een distributiecentrum bestemd voor ontvangst, herverdeling en vervoer naar nationale locaties. Deze wordt aangevuld met een beperkt aantal nevenbestemmingen zoals kantoren, werkplaatsen en sociale ruimtes ter ondersteuning van de logistieke functie.

Opdrachtgever Multipharma plande de bouw van het distributiecentrum in 2 fases met bijhorende wegen-, omgevings- en rioleringswerken. D+A Project nam de coördinatie en ontwerp van dit project voor zijn rekening. In een eerste fase nam de grondoppervlakte van de constructie 9.500 m2 in beslag. Ten westen hiervan werd, in een tweede fase, een bijkomend volume met een grondoppervlakte van 3.850 m2 gebouwd.

D+A Project realiseerde dit project als gedelegeerd bouwheer met behulp van de BIM-methodologie. Voor dit project mocht D+A de 1ste Gouden BIM Award ‘Industriële Projecten’ in ontvangst nemen.

Een specifiek gebouw, op een specifieke grond en volgens specifieke eisen in een strikt tijdsbestek? Dan is D+A de geknipte partner om als co-bouwheer op te treden.

Jack Berben,
Commercieel directeur Cosimco

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart