Mont-Saint-Guibert - Kronos Porsche Center

“Ultraperformantie„

Ultraperformantie was de gemeenschappelijke noemer van Porsche, D’Ieteren Immo en gedelegeerd bouwheer D+A – bij de realisatie van het Porsche Centre
te Mont-Saint-Guibert. Op de site werd maximaal ingezet op hernieuwbare energie, zowel voor het gebouw als voor de Porsche-wagens die daar een onderdak kregen.

Het nieuwe Porsche Center omvat een showroom van 800m² en 500m² overdekte parking en voldoet aan de strengste, internationale normen op gebied van design, ergonomie, duurzaamheid en ecologie. Op deze site wordt maximaal ingezet op hernieuwbare energie en worden de recentste technieken aangewend om de impact op de omgeving te minimaliseren. De glazen luifel van de overdekte parking bestaat bijvoorbeeld uit transparante, fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze installatie zal een groot deel van de verbruikte energie op de site produceren. Een ultramodern atelier van 900m² en de installatie van ultrasnelle
laadpalen zijn perfect uitgerust om de elektrische Porsches te verwelkomen en dit vernieuwende gamma verder te ontwikkelen.

Klanten worden onthaald in een moderne ontvangstruimte met een relax- en een werkzone zodat ze ter plaatse ongestoord kunnen verder werken. De carwash maakt het bezoek aan het centrum helemaal af. Voor de verwarming en koeling in de kantoorruimten werd gewerkt met gesloten klimaatplafonds.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart