Hoeilaart - Gedeeltelijke herziening GRS

“Ruimte voor mens en natuur„

Het ruimtelijk structuurplan Hoeilaart werd gedeeltelijk herzien daar de gemeente haar beleid voor de open ruimte en de bebouwde ruimte meer uitgesproken wil formuleren.

De openruimtestructuur en de bebouwde structuur werden in de herziening op een volledig nieuwe leest geschoeid. Natuur, landbouw en mens vinden elkaar met wederzijds respect in een nieuwe verweving van mogelijkheden.

D+A_studiebureau_RP_Hoeilaart_gedeeltelijke herziening GRS_ruimtelijke concepten
D+A_studiebureau_RP_Hoeilaart_gedeeltelijke herziening GRS_ruimtelijke concepten2

Projecten die jou wellicht ook interesseren

Ninove – Abdijsite

Toen de woning met eigendom aan de hoek van de Kloosterweg met het Kerkplein tegenover de Onze-Lieve-Vrouwekerk te koop stond,…

Hoeilaart – Gemeenteplein

Het project omvat de herinrichting van het centrum van Hoeilaart waarbij het gedeelte van het plein de rol als evenementenzone…

Sint-Katelijne-Waver – RUP Golfclub De Wijnvelden

Een oplossing bieden voor de huidige zonevreemde problematiek van de bestaande golfclub met 9-holes.

Halle – park van Buizingen

Het project is gelegen in Halle, nabij het gemeenteplein van Buizingen en strekt zich uit tussen het fietspad langs de…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart