Co-bouwheerschap: bouwbegeleiding met een plus

Maximale ontzorging

Co-bouwheerschap is een totaaloplossing waarbij D+A Project álles voor jou regelt. Van de keuze van architect en bouwpartners tot de vlekkeloze oplevering van je project. Het enige wat jij hoeft te doen? Belangrijke knopen doorhakken. En ook daarbij adviseert je co-bouwheer jou om de slimste keuzes te maken.

Vaste prijs

Bij klassieke bouwprocessen kom je op het einde van de rit haast altijd duurder uit. Niet zo bij co-bouwheerschap. Je krijgt bij de aanvang van het project een vaste, gegarandeerde prijs. Zwart op wit, zónder addertjes. Komt de uiteindelijke prijs toch boven het vooropgestelde budget uit? Dan neemt D+A Project de meerkosten voor zijn rekening.

Duidelijke timing

Naast de prijs leggen we ook de opleverdatum contractueel vast. Jouw garantie dat wij er alles aan doen om die datum te halen.

zellik distributiecentrum delhaize bouwheer d+a

Sneller én goedkoper

Je project verloopt sneller en goedkoper mét bouwbegeleiding van D+A Project dan zónder. Dankzij feilloze coördinatie, gespecialiseerde ervaring en uitstekende onderhandelingsskills om scherpe tarieven af te dwingen.

100 procent gedekt

Je sluit maar één contract af, en dat is met D+A Project. Wij sluiten rechtstreeks de verbintenissen met alle andere partijen af. Je winst: jouw project is 100 procent onze verantwoordelijkheid. Loopt er onverhoeds iets mis? Dan is dat ons probleem en zorgen wij voor een oplossing.

Gestroomlijnd verloop

Ontwerpen en technische plannen? Die maakt D+A Project zélf, 3D-gemodelleerd via het BIM-proces. Daardoor is alles perfect op elkaar afgestemd, tot in de details. De BIM-werkwijze garandeert ook een snellere uitvoeringstermijn en een lagere foutenlast.

Grote gemoedsrust

Heb je ooit al gebouwd of verbouwd? Dan weet je maar al te goed dat er heel wat komt bij kijken. Bouwprocessen zijn intens, complex en arbeidsintensief. Als co-bouwheer neemt D+A Project de volledige bouwbegeleiding op zich. We schakelen jou alleen in als dat echt nodig is. Resultaat: weg kopzorgen en meer tijd voor kerntaken.

Wat je nog niet wist

Co-bouwheerschap maakt tijd vrij voor creativiteit

Het takenpakket van de architect gaat veel verder dan het louter creatieve. Plannen opmaken, vergunningen aanvragen, werken opvolgen … het…

10 procent budgetoverschrijding bij bouw als norm

In de ideale wereld klopt de initiële raming van de bouwkosten door de architect met de eindafrekening. In de praktijk…

Overeenkomst co-bouwheer: hoe komt de samenwerking tot stand?

Bij co-bouwheerschap wordt een overeenkomst met resultaatsverbintenis opgesteld tussen de opdrachtgever (ondernemer of facility manager) en D+A Project als co-bouwheer

Bouwteam versus co-bouwheerschap

Co-bouwheerschap is een relatief onbekend begrip dat soms wordt verward met een bouwteam. Er zijn wel degelijk overeenkomsten tussen beide…

Faalkosten in de bouw: twee soorten

Faalkosten komen in elke branche voor, inclusief in de bouw. Het gaat over kosten die in principe vermeden hadden kunnen…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart