D+A Project als bouwverzekering

Plan je een nieuwbouw of verbouwing, bijvoorbeeld kantoren, een industrieel pand of appartementen? Dan doe je er goed aan om je bij het bouwproces te laten begeleiden. Zelfs als je vertrouwd bent met de sector en de materie, slorpen bouwwerkzaamheden veel tijd op. Die besteed je wellicht liever aan andere zaken. Schakel D+A Project in als je co-bouwheer. Zo reken je op een specialist die je van a tot z ontzorgt én je nog geld bespaart ook.

D+A_cobouwheer_Sint-Pieters-Leeuw_Multipharma_laad_loszone

Staalharde garanties

Timing en budget zijn typische struikelblokken bij een bouwproject. Je pand op tijd en tegen de vooropgestelde prijs realiseren, blijkt zelden haalbaar. Daarvoor zijn legio redenen: van meerkosten door onnauwkeurige calculaties tot een planning die in het honderd loopt. De oplossing? Co-bouwheerschap via D+A Project. 

Je gaat met ons een resultaatsverbintenis aan, inclusief een vastgelegd totaalbudget en gedetailleerde planning. Doen er zich alsnog budgetoverschrijdingen voor? Dan zijn die voor onze rekening.

Zekerheid, zonder gedoe

Beschouw onze dienstverlening als een bouwverzekering die gemoedsrust en gemak biedt. Je sluit maar één contract af dat transparant alle taken en verantwoordelijkheden uiteenzet. Je co-bouwheer ontfermt zich voorts over alles: van uitvoerders kiezen en studies uitbesteden tot een vlekkeloze follow-up en oplevering. Daartoe sluiten we rechtstreeks overeenkomsten af met alle betrokken partijen. Zo dragen wij – en niet jij – de eindverantwoordelijkheid.

Zo komt onze samenwerking tot stand.

Vaste all-inpremie

Hoeveel je betaalt voor onze bouwverzekering? Voor co-bouwheerschap betaal je een vaste marge voor onvoorziene kosten, en dat naargelang de omvang en complexiteit van je project.

We staan dicht bij jou als opdrachtgever, en verdedigen jouw belangen beter dan om het even welke andere partij. 

Kom te weten wat onze bouwverzekering betekent voor:

Wat je nog niet wist

Hoe werkt gesplitste aanneming?

Een volledig project aanpakken via algemene aanneming – gebouw, technieken en buitenaanleg bij één aannemer – is kiezen voor de…

Budgettering van bouwprojecten: waar loopt het mis?

Grote, complexe bouwprojecten lopen vaak op een financiële sisser uit. Als de pers erover bericht, leidt dat tot publieke verontwaardiging.…

Bouwteam versus co-bouwheerschap

Co-bouwheerschap is een relatief onbekend begrip dat soms wordt verward met een bouwteam. Er zijn wel degelijk overeenkomsten tussen beide…

Co-bouwheerschap: top 5-vragen beantwoord

Co-bouwheerschap is een relatief onbekend begrip. Ziehier een antwoord op de 5 meestgestelde vragen.

Wereldwaterdag 2022

Thema voor Wereldwaterdag 2022: Grondwater, het onzichtbare zichtbaar maken.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart