Halle - Park van Buizingen

Het project is gelegen in Halle, nabij het gemeenteplein van Buizingen en strekt zich uit tussen het fietspad langs de spoorweg, het Gemeenteplein en de Vandenpeerboomstraat.

Het bestaande bospark blijft behouden, wordt opgefrist en wordt aanzienlijk uitgebreid met een nieuw gedeelte. Er werd in dit project veel aandacht besteed aan het versterken en uitbreiden van de natuurwaarden in het park. Zo is bijvoorbeeld het groenbeheer onderhoudsvriendelijk, worden er oude fruitrassen voorzien voor de boomgaarden en is de nieuwe beplanting vlindervriendelijk.

Dit alles gebeurde onder andere in overleg met de stadsdiensten, het regionaal landschap (RLZZZ) en met advies van Natuurpunt.

D+A_studiebureau_infra_Halle_park Buizingen foto 6
D+A_studiebureau_infra_Halle_park Buizingen_foto3
D+A_studiebureau_infra_Halle_park Buizingen_foto8

Projecten die jou wellicht ook interesseren

Opwijk – Borchtsite

Op vraag van de gemeente Opwijk heeft D+A een ‘restruimte’ nabij het centrum en in het verlengde van het park…

Tervuren – Royal Golf Club

In het kader van de heropbouw van een hangaar en afslaggebouw en de heraanleg van de parking en toegangsweg tot…

Sint-Pieters-Leeuw – RUP Open ruimte

Met de opmaak van het RUP open ruimte wenst de gemeente Sint- Pieters-Leeuw uitvoering te geven aan zijn gemeentelijk ruimtelijk…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart