[rev_slider_vc alias=”slider27″]

Werken voor en met de overheid

D+A Consult heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van de meest diverse opdrachten voor de overheid (ruimtelijke planning, infrastructuur en bouw). Daardoor zijn we vandaag uitstekend op de hoogte van de specifieke behoeften van gemeenten, steden en provincies. We zijn ook thuis in de verschillende wetgevingen en procedures die de realisatie van een project mee beïnvloeden. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk aan contacten binnen de overheid. Al die kennis helpt ons om efficiënt en resultaatgericht te werken.

Binnen de opvolging van PPS-projecten (Publiek Private Samenwerking) werken we zowel met de publieke als met de private sector samen om publieke investeringen te realiseren. Meer informatie.

Ook particulieren hebben voor hun projecten en plannen regelmatig te maken met overheden. Wij stellen onze uitgebreide ervaring graag ter beschikking. D+A biedt transparante oplossingen rond wegen en riolering, ruimtelijke planning, structuurplannen en beleidsplannen, mobiliteit en verkeer, participatie- of inspraakbegeleiding en bemiddeling.

recente projecten

Wezembeek-Oppem – PPS Centrumontwikkeling

De Tuinen van Oppem wil de kern van Oppem nieuw leven inblazen en zo ook de dienstverlening voor haar burgers opkrikken.

Machelen – PPS Kernversterking

Aanvraag vergunning en technisch ontwerp wegenis en riolering.

Lanaken – Stationsstraat

Herinrichting centrum: Stationsstraat en Langkeukelbeek. Technisch ontwerp en werfopvolging.

Bouwdienst Mechelen

Externe ondersteuning en advies aan de Bouwdienst Mechelen

Halle – Nederhem

Ontwerp bestrating inclusief riolering en waterbuffering voor nieuwe woonwijk