• foto 2
  • foto 3
  • foto 4
  • foto 1
  • Vilvoorde_Leuvenstraat_Infrastructuur_DA_consult_3
  • Vilvoorde_Leuvenstraat_Infrastructuur_DA_consult_1

Vilvoorde centrum – Leuvensestraat en omgeving

De herinrichting van Leuvensestraat vormde een belangrijke start voor de herwaardering van het detailhandelscentrum van Vilvoorde. Het centrum kreeg hierbij volgens één samenhangende visie een kwaliteitsimpuls. Deze herinrichting vereiste dan ook een kwalitatief ontwerp, met bijzondere aandacht voor de beslissingen die in het masterplan publieke ruimte werden genomen, de technische detaillering van onder- en bovenbouw en aan de communicatie met alle betrokkenen, met in het bijzonder de handelaars in het gebied. In het totaal ging het om een 500 meter lange as waar een groot deel van het winkelaanbod van de stad zich bevindt. Studiebureau Omgeving stond in voor de visie en het ontwerp, D+A Consult nam de technische uitwerking en de werfopvolging voor haar rekening.

Meer weten? Luc Bosmans helpt u graag verder.