• Hoeilaart gemeenteplein - 3D beeld 1-resized2
  • 3D beeld 2
  • grondplan
  • Hoeilaart_bufferbekken
  • Hoeilaart_gemeenteplein_D+A_infrastructuur
  • RedDevils_Hoeilaart_Gemeenteplein_DA_Consult_1
  • RedDevils_Hoeilaart_Gemeenteplein_DA_Consult_2
  • RedDevils_Hoeilaart_Gemeenteplein_DA_Consult_3

Hoeilaart – Gemeenteplein

Het project omvatte de herinrichting van het centrum van Hoeilaart met als doel een leefbaar en aantrekkelijk Gemeenteplein. Het ontwerp werd opgemaakt door Formanova en ILB architecten. D+A Consult stond in voor de technische uitwerking van de bovenbouw, het rioleringsontwerp en de opvolging van het volledige project.
Gezien de grondige herinrichting werd  ook de riolering volledig uitgediept. Over de hele werkzone werd een ontdubbelde riolering aangelegd die regen- en afvalwater gescheiden opvangt. Onder het gemeenteplein ligt een enorm bufferbekken van 900 m3 (900.000 liter).

Meer weten? Ann Lambrechts helpt u graag verder.