• halle_nederhem3dbeeld2.jpg
  • halle_nederhem3dbeeld3.jpg
  • Ontsluitingsweg_Halle_Nederhem_DA_Consult_1
  • Ontsluitingsweg_Halle_Nederhem_DA_Consult_2
  • Ontsluitingsweg_Halle_Nederhem_DA_Consult_4
  • Ontsluitingsweg_Halle_Nederhem_DA_Consult_3

Halle – Nederhem

Nederhem is een nieuwe woonwijk te Halle tussen het kanaal Brussel-Charleroi en de spoorweglijn naar Brussel. Een nieuw stukje stad met een heel divers woonaanbod : ééngezinswoningen, appartementen en urban villa’s met de aanwezigheid van de noodzakelijke voorzieningen als scholen, winkels,…
D+A Consult maakt het ontwerp van de nieuwe hoofdontsluitingsweg, de woonstraten, de nieuwe stadsrandparking, de groene dreef naar het nieuwe zwembad en het park en een brug over de Zenne ter hoogte van de Porseleinstraat met inbegrip van de rioleringen en de buffering van het hemelwater.

D+A begeleidde de stad bij de uitwerking van het stadsvernieuwingsproject Nederhem. Naast de projectcoördinatie van de verschillende partners en projectonderdelen stelde D+A ook het subsidieaanvraagdossier samen. Dit dossier werd samen met de stad verdedigd waarna de stad een ruime subsidie kreeg toegekend.

Meer weten? Hans Gielis helpt u graag verder.