Advies en vergunningen

Vanuit haar ruime expertise is D+A thuis in alle fases van het vergunningenbeleid. D+A kan hierdoor bij de aanvraag van een vergunning al in een vroege fase een gefundeerde inschatting maken van de haalbaarheid van bepaalde projecten, de randvoorwaarden die zullen moeten gerespecteerd worden en de meest opportune weg die dient afgelegd te worden.

D+A ondersteunt haar klanten in volle transparantie in deze af te leggen weg en dit zowel tijdens de informele als tijdens de formele fase. De informele fase is vaak minsten even essentieel als de formele en moet een vlot verloop van het procedureverloop faciliteren door bijvoorbeeld reeds op voorhand met bepaalde instanties/actoren in gesprek te gaan.

Vanuit haar ruime ervaring kan D+A een inschatting maken hoe uitgebreid deze informele fase dient gevoerd te worden en hoe dit het beste wordt aangepakt. Hiernaast beschikt D+A over een ruime en steeds actuele kennis van het vergunningenbeleid. D+A weet hoe een dossier van A tot Z moet opgesteld worden en waar een aanvraag dient ingediend te worden. De D+A-specialisten houden deze kennis bovendien steeds actueel door zich geregeld bij te scholen en wijzigende wetgevingen op de voet op te volgen.

 

Contacteer ons >>

recente projecten

Sint-Katelijne-Waver – RUP Bruultjeshoek

Van RUP tot praktische uitvoering voor het gebied Bruultjeshoek.

Mont-Saint-Guibert – Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Louvain-La-Neuve Paal voor D'Ieteren Immo.

Wezembeek-Oppem – PPS Centrumontwikkeling

De Tuinen van Oppem wil de kern van Oppem nieuw leven inblazen en zo ook de dienstverlening voor haar burgers opkrikken.

Machelen – PPS Kernversterking

Aanvraag vergunning en technisch ontwerp wegenis en riolering.

Sint-Pieters-Leeuw Distributiecentrum Multipharma

Realisatie nieuw distributiecentrum met gedelegeerd bouwheer D+A Project