Procesbegeleiding

De specialisten van D+A Consult hebben een uitgebreide ervaring met de werking van de overheid en zijn dus het ideale aanspreekpunt voor procesbegeleiding. Wij kunnen u perfect adviseren bij de samenstelling, de indiening en de verdediging van uw aanvraag en verzekeren, samen met u een rimpelloos verloop van uw project. U bent zo zeker van een dossier dat tot in de puntjes in orde is. Daarbovenop komt de maximale inzet van onze experten bij de verschillende overheden om tot het gewenste resultaat te komen.

Vergunningen aanvragen wordt steeds complexer. D+A Consult is uw helpende hand bij het adviseren over en het opmaken en verkrijgen van verschillende vergunningen. De huidige wetgeving en de verschillende in te dienen documenten en studies om uiteindelijk die stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning, regularisatie of dat planologisch attest te krijgen, worden steeds ingewikkelder.

De specialisten van D+A helpen u graag verder met transparant advies rond aanvraag van een vergunning en ze kunnen u ook helpen bij trajecten die bemiddeling of inspraak en participatie vereisen.

recente projecten

Sint-Katelijne-Waver – RUP Bruultjeshoek

Van RUP tot praktische uitvoering voor het gebied Bruultjeshoek.

Mont-Saint-Guibert – Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Louvain-La-Neuve Paal voor D'Ieteren Immo.

Wezembeek-Oppem – PPS Centrumontwikkeling

De Tuinen van Oppem wil de kern van Oppem nieuw leven inblazen en zo ook de dienstverlening voor haar burgers opkrikken.

Machelen – PPS Kernversterking

Aanvraag vergunning en technisch ontwerp wegenis en riolering.

Masterplan Dekaply, Denderleeuw-Aalst

Masterplan voormalige bedrijfssite Dekaply, als basis voor nieuwe toekomst.