D+A geselecteerd voor inrichting parkeerplein Borchtsite!

01.08.2016

Na een deugddoende vakantie vliegen we er terug in met goed nieuws!  D+A is geselecteerd voor de inrichting van het parkeerplein Borchtsite.  Dit plein zal als functionele groenkamer fungeren in het park Hof ten Hemelrijk.

Met het parkeerplein willen we de parkeerdruk in de straten van het centrum van Opwijk verkleinen.  Het plein zal plaats bieden aan zowel bewoners als bezoekers.  Naast het parkeren komt hier ook een plek voor grote en kleine evenementen en zullen verschillende functies kunnen geïntegreerd worden, bv een skatepark. De uitgangspunten van het parkeerplein zijn een kwalitatieve inrichting en functionele configuratie afgestemd op het park Hof ten Hemelrijk.  Hierbij wordt ruimte gegeven aan de integratie van de Asbeek en bieden we een antwoord op de overstromingsgevoeligheid van deze zone.

Tags: , , , , ,