Gezond en duurzaam werken bij D+A

Een gezonde levensstijl vraagt om een gezonde mix van bewegen, staan en zitten. Volgens de Vlaamse beweegnorm zouden we dagelijks een halfuurtje (of 3 keer 10 minuten) moeten bewegen aan matige intensiteit. Fietsen naar het werk draagt bij tot dit halfuurtje beweging dat we nodig hebben voor een optimale gezondheid en voor ons mentaal welbevinden.

Alle D+A-specialisten die zich engageren om met de fiets naar het werk te komen, hebben naast een fietsvergoeding bij D+A ook de mogelijkheid om een bedrijfsfiets te kiezen, inclusief onderhoud en verzekering. Want bij D+A staat een kwalitatief gezondheidsbeleid centraal in alles wat we doen!

Onze medewerkers geven aan zich met de fiets niet alleen goedkoper, maar ook veel sneller en meer ontspannen te kunnen verplaatsen in hun woon-werkverkeer. Een elektrische fiets maakt het voor sommigen mogelijk om langere woon-werk-afstanden comfortabel af te leggen. Fietsende medewerkers in dienst is niet alleen beter voor het milieu. Doorgaans zijn het vaak ook fitte en gezonde werknemers. Wie dagelijks fietst, leeft namelijk 2,5 jaar langer volgens studies van de fietsersbond!

D+A is in volle groei. Zin om deel uit te maken van onze D+A-tribe? Neem hier een kijkje naar onze huidige vacatures.