Ruimte voor ideeën

D+A nv is de som van een veelzijdig studiebureau en de concrete aanpak van een gedelegeerd bouwheer. 45 specialisten, verdeeld over de kantoren in Halle & Mechelen, zetten zich dagelijks in om transparante oplossingen op mensenmaat te bieden voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening.

Hoe we dit doen? Ons team van specialisten gaat voor elk project weer serieus aan de slag met hun opgebouwde kennis en ervaring. We doen dit liefst op een vrolijke manier want dat maakt het samenwerken nog zo aangenaam, zowel onder collega’s als in overleg met onze opdrachtgevers.

Kernwaarden_D+A

Ruimte voor ideeën creëren we met onze D+A-waarden als leidraad:

Betrouwbaar: We engageren ons om steeds de beste oplossing te realiseren voor onze klanten. We doen dit door samen te werken in volle transparantie, door eerlijk en correct advies te geven en door steeds onze afspraken na te komen.

Veelzijdig: D+A is meer dan een verzameling van specialisten. Onze experten kijken verder dan hun eigen vakgebied en houden rekening met alle facetten van de vraag. Vanuit onze multidisciplinaire interesse en brede ervaring met diverse klanten, bieden we oplossingen aan die verder gaan dan het standaard advies.

Samen werken: Met het beste resultaat voor ogen, stellen we uitgebalanceerde projectteams samen. Dankzij een transparante samenwerking met de klant komen we tot het gewenste resultaat.

Specialisten: Als specialist gaan we altijd voor de ‘best practice’. Vanuit onze passie, versterken we onze expertise met opleidingen en zelfstudie. Onze brede interesse maakt dat we steeds mee zijn met de laatste ontwikkelingen. Voor een betere leefruimte voor de mens van morgen, delen we onze kennis door het geven van lezingen en de publicatie van artikels.

Op mensenmaat: Alles wat we doen, doen we met de mens van morgen in gedachten. Dankzij een aangename samenwerking, in open communicatie en in wederzijds respect, werken we oplossingen op mensenmaat uit die realiseerbaar en duurzaam zijn.