Woonontwikkelingen en verkavelingen

D+A is dé aangewezen partner voor het ontwerp en de ontwikkeling van residentiële verkavelingen. Het ontwerpen van aangename woonomgevingen voor vandaag en morgen is een uitdaging die wij maar al te graag aangaan en waarbij kwaliteit, duurzaamheid en ecologie primeren.

Wij hebben alle specialiteiten in huis om uw verkavelingsproject van A tot Z te begeleiden en uit te werken van de opmeting van het terrein, het ontwikkelen van een visie en masterplan, het onderzoeken van de verkeersafwikkeling, het technisch ontwerp van de vereiste infrastructuur, het opstellen van een verkavelingsaanvraag tot en met de opvolging van de werken en de afpaling van de percelen.

De ervaring vanuit onze talrijke studieopdrachten voor steden, gemeenten en hogere overheden kunnen we optimaal benutten om in overleg met de bevoegde diensten en instanties een ruim draagvlak te creëren voor uw woonontwikkeling.

Contacteer ons >>

recente projecten

Halle – woonproject Elisa-park

Ontwerp buitenruimte voor stijlvol woonproject.

Halle – Hoofdontsluitingsweg Nederhem

In het kader van de realisatie van de woonwijk Nederhem werd een nieuwe hoofdontsluitingsweg aangelegd.

Rumst – Molleveld

Ruimtelijke visie en beeldkwaliteitsplan voor het projectgebied Molleveld.

Wezembeek-Oppem – PPS Centrumontwikkeling

De Tuinen van Oppem wil de kern van Oppem nieuw leven inblazen en zo ook de dienstverlening voor haar burgers opkrikken.

Hove – Frank Swaelenlei

Woonproject van vergunningsaanvraag tot realisatie infrastructuur.