Ontwerp buitenruimte

Het ontwerpen van elke nieuwe omgeving vraagt een aangepaste aanpak, afgestemd op maat van de schaal en functie van de ruimte. D+A Consult ziet die flexibiliteit iedere keer als een boeiende uitdaging. In onze aanpak staan drie uitgangspunten centraal:

Sfeerbeeld-1-360x240

Samenwerken in volle transparantie

We vertrekken vanuit uw ideeën. Die vertalen we in ontwerpen die een echte meerwaarde voor hun omgeving betekenen. Dat doen we door middel van een multidisciplinaire aanpak, waarbij verschillende specialisten elk hun eigen aspect van de opdracht in goede banen leiden.De specialisten van D+A helpen u graag verder met transparant advies voor uw buitenruimte, voor sport en recreatie en landschapsarchitectuur.

Sfeerbeeld-2-360x240

Werken aan een ruimte
op mensenmaat.

Bij elk ontwerp van D+A Consult staan de gebruikers van de ruimte centraal. Onze ontwerpers zoeken steeds naar de best mogelijke verhouding tussen de menselijke noden en de omgeving. Een doorgedreven communicatie en samenwerking met opdrachtgevers en stakeholders vormt daarvoor de basis.

Sfeerbeeld-3-360x240

Werken aan een
duurzame omgeving.

Bij een ontwerp worden belangrijke basiskeuzes gemaakt. Die moeten ook rekening houden met de tijdsbestendigheid van het ontwerp. D+A Consult bouwt steeds de nodige flexibiliteit in om te anticiperen op economische, sociale, maatschappelijke of bestuurlijke verschuivingen. Zo blijft het ontwerp op lange termijn in duurzame verhouding met zijn omgeving.

D+A heeft de volgende expertises in huis rond ontwerpen van een buitenruimte:

– publieke buitenruimte
– landschapsarchitectuur

.

Recente projecten

Zwalm – Masterplan Munkzwalm

Masterplan en beeldkwaliteitsplan: "Een nieuwe kern voor Munkzwalm"

Mechelen – Zonnestraat

Infrastructuur- en omgevingswerken

Lanaken – BKP + uitvoeringsprojecten

Beeldkwaliteitsplan voor Gemeente Lanaken

Opwijk – Borchtsite

Groene, multifunctionele ruimte binnen het park Hof ten Hemelrijk.

Halle – woonproject Elisa-park

Ontwerp buitenruimte voor stijlvol woonproject.