Gronden ontwikkelen

Heeft u een stuk ontwikkelbare grond? Dan is D+A Consult de ideale partner om u te begeleiden in elke stap van het verkavelingsproces. D+A Consult is ervaren in het ontwikkelen van woongebieden, industriële zones, KMO-gebieden en/of recreatiegebieden. Onze aanpak biedt voordelen aan professionele en particuliere verkavelaars voor projecten van elke omvang.

Onze multidisciplinaire teams van ontwerpers en ingenieurs zoeken samen met u naar de beste invulling van uw ontwikkelingsgrond. Dankzij onze ruime ervaring hebben we ook een duidelijk zicht op de eisen van de vergunnende overheid, bijv. inzake ruimtelijke ordening, mobiliteit en waterhuishouding. Daardoor weten we hoe we uw wensen en ambities daarop het beste kunnen laten aansluiten. D+A Consult is zo ook de facilitator voor de goedkeuring van uw aanvraagdossier. Wij helpen u concreet bij het samenstellen van een dossier dat vlot wordt goedgekeurd door de vergunnende overheid.

D+A is gekend als ‘best in class’ voor residentiële verkavelingen en bedrijfsterreinen.

recente projecten

Mont-Saint-Guibert – Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Louvain-La-Neuve Paal voor D'Ieteren Immo.

Rumst – Molleveld

Ruimtelijke visie en beeldkwaliteitsplan voor het projectgebied Molleveld.

Wezembeek-Oppem – PPS Centrumontwikkeling

De Tuinen van Oppem wil de kern van Oppem nieuw leven inblazen en zo ook de dienstverlening voor haar burgers opkrikken.

Masterplan Dekaply, Denderleeuw-Aalst

Masterplan voormalige bedrijfssite Dekaply, als basis voor nieuwe toekomst.

Sint-Pieters-Leeuw Distributiecentrum Multipharma

Realisatie nieuw distributiecentrum met gedelegeerd bouwheer D+A Project