Stidie-en netwerkevent D+A

D+A organiseerde op 12.02.19 een Studie-en Netwerkevent

Omdat met bouwen veel risico’s gepaard gaan en het niet altijd helder is welke verzekering nu juist welke risico’s dekt en welke partijen juist verzekerd zijn binnen welke periode, organiseerde D+A als studie- en ingenieursbureau én vanuit haar eigen ervaring als co-bouwheer, een studie- en netwerkevent midden februari 2019.
Er werd stilgestaan bij de huidige verzekeringsplicht in de bouwsector, waaronder de Wet Peeters-Borsus en aansluitend ook de risico’s en verantwoordelijkheden van een bouwheer werden belicht.
Elk vanuit hun eigen invalshoek wierpen onze partners Protect en Adhemar Advocaten achtereenvolgens een blik op beide topics.
Volgende  Sprekers kwamen aan bod (presentaties downloadbaar door te klikken op de sessies):
– Sessie 1_PROTECT:  Tom Cromphout en Thijs Van Grimbergen
– Sessie 2_ADHEMAR Advocaten: Jonas Voorter en Stefanie Debeuf
Onze gedelegeerd bestuurder, Hans Gielis opende onze studiemiddag en introduceerde de verschillende sprekers. Bij wijze van slot gaf hij onze genodigden een wrap-up van de verschillende sessies en legde hij de link naar het co-bouwheerschap van D+A. Als kers op de taart kregen de genodigden een “sneak-preview” van de ondersteundende animatievideo van ons co-bouwheerschap.

Hieronder kan je enkele sfeerbeelden bekijken, of bekijk ons compilatiefilmpje!

Graag tot een volgende gelegenheid 😉