D+A Project, UW co-bouwheer

U wil voor uw onderneming een bouwproject realiseren. Dat is een veeleisende taak, waarbij heel wat komt kijken. D+A Project kan u hierin bijstaan. Als co-bouwheer bieden wij de overkoepelende visie, de technische knowhow, de juridische kennis en de organisatorische efficiëntie. We leveren uw bouwproject in uw naam tijdig, perfect en binnen budget op. Zo kunnen u en uw medewerkers zich blijven concentreren op de taken waarin u echt onvervangbaar bent. Een solide resultaatsverbintenis garandeert ons engagement.

Wat is een co-bouwheer?

De naam zegt het al: als co-bouwheer neemt D+A Project de zware taken van bouwheer van u over. In de resultaatsverbintenis worden de exacte prestatie-eisen, de timing en het budget van uw bouwproject vastgelegd.

Dankzij een perfecte coördinatie tussen architect, studiebureau en aannemer garandeert D+A Project een oplevering die aan alle eisen voldoet.

Tijdens de ontwerpfase wint u tijd omdat de volledige planopmaak van alle disciplines (architectuur, stabiliteit, technieken) gecentraliseerd is in één BIM-model. Dat voorkomt dubbel werk en minimaliseert de kans op fouten.

Het bouwteam wordt samengesteld na een onderhandelingsprocedure per discipline. D+A Project gaat op zoek naar de beste partij. Dankzij duidelijke rapporteringsafspraken blijft u van elke stap op de hoogte.

De voordelen

  • Sneller: u breekt met de klassieke chronologie, waarbij eerst de architect wordt gezocht en pas wanneer die klaar is, de aannemer wordt aangeduid.
  • Betere integratie: met een gedelegeerd bouwheer zijn ontwerp en uitvoering perfect op elkaar afgestemd. Al in de tekenfase wordt rekening gehouden met de maakbaarheid en is er een voortdurende uitwisseling van informatie en knowhow.
  • Eenvoudiger: de overeenkomst die u met D+A Project sluit, is de enige overeenkomst. Wij staan als gedelegeerd bouwheer in voor het sluiten van overeenkomsten met de aannemers en alle andere bouwpartners.
  • Budgetcontrole: de basis van een samenwerking met een gedelegeerd bouwheer is een duidelijk prestatiebestek. Deze is al in een vroege fase duidelijk en wordt gegarandeerd door heldere forfaitaire afspraken.
  • Resultaatsverbintenis: D+A Project biedt u als enige in de sector een duidelijke resultaatsverbintenis.

Meer weten over een bouwproject met absolute garanties?

KLIK  HIERONDER op het filmpje !

De 10 succesfactoren voor een geslaagd bouwproject

D+A, 10 succesfactoren geslaagd bouwproject

recente projecten

Mont-Saint-Guibert – Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Louvain-La-Neuve Paal voor D'Ieteren Immo.

Sint-Pieters-Leeuw Distributiecentrum Multipharma

Realisatie nieuw distributiecentrum met gedelegeerd bouwheer D+A Project

Zaventem – Auto Center Zaventem

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer een pilootproject voor D'Ieteren

Beringen – Porsche Centre

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Paal voor D'Ieteren.

Kortenberg, Seat Skoda

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer contactcenter Seat Skoda Kortenberg voor D'Ieteren.