Ontwerp van retail- en industrieprojecten

Het ontwerp van een industrieel project vraagt specifieke expertises. D+A heeft alle specialisten in huis om een industrieel project van schets tot oplevering te ontwerpen en te begeleiden. Het veelzijdig projectteam houdt rekening met alle facetten van het project, om zo te komen tot een geïntegreerd totaalproject voor het gebouw, de technieken en de buitenaanleg, op maat van de opdrachtgever. Het ganse project wordt steeds gecoördineerd binnen een BIM-omgeving en gemodelleerd in Revit en Civil 3D.

D+A heeft zowel ervaring met zware ruwbouwprojecten, zoals hoogstapelmagazijnen, als met projecten die een hoge graad van afwerking vragen, zoals de garages en ateliers voor Porsche.

Als totaaloplossing, kunt u uw project laten begeleiden, ontwerpen en uitvoeren via D+A Project,  gedelegeerd bouwheer, in een BIM-omgeving. Dit geeft u de absolute garantie op een transparant en vlekkeloos parcours, waarbij D+A uw betrouwbare partner is. D+A is tevens de enige in de markt die u deze garantie biedt met een absolute resultaatsverbintenis.

Contacteer ons >>

recente projecten

Mont-Saint-Guibert – Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Louvain-La-Neuve Paal voor D'Ieteren Immo.

Sint-Pieters-Leeuw Distributiecentrum Multipharma

Realisatie nieuw distributiecentrum met gedelegeerd bouwheer D+A Project

Bilzen – Carglass®

Buitenaanleg en infrastructuur voor ultramodern distributiecentrum

Zaventem – Auto Center Zaventem

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer een pilootproject voor D'Ieteren

Beringen – Porsche Centre

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Paal voor D'Ieteren.