D+A naar huis met BIM Award ‘Industriële projecten’

07.12.2017

BIM_Multipharma_DA-Project

Vanavond werden voor het eerst de ‘BIM Awards’ uitgereikt. Een initiatief dat de digitale omschakeling in de bouwwereld stimuleert. D+A moedigt dit initiatief aan en is zelf ook in volle digitale transformatie. We trekken resoluut de BIM-kaart om onze projecten efficiënt te laten verlopen en om in volle transparantie samen te werken met onze opdrachtgevers.

D+A zond voor deze wedstrijd twee projecten in en deze werden ook allebei genomineerd. Het gedelegeerd bouwheerschap-project Multipharma, bouw van een nieuw distributiecentrum, werd genomineerd in de categorie ‘Industriële projecten’.  Het KMO-bedrijvenpark ‘Dekaply’ werd  genomineerd in de categorie ‘Infrastructuur’.

In de categorie ‘Infrastructuur’ behaalde Dekaply de top 3. Het project Multipharma… werd gelauwerd met de BIM-Award voor ‘Industriële projecten’!
Een mooiere erkenning voor ons veelzijdige team – dat dankzij BIM steeds transparanter samenwerkt – konden we niet wensen. Het BIM-team, met Maarten, Rudy & Christophe, kijkt dan ook tevreden terug op deze BIM Awards.