Advies en vergunningen

Vergunningen aanvragen wordt steeds complexer. D+A Consult is uw helpende hand bij het adviseren over en het opmaken en verkrijgen van verschillende vergunningen. De huidige wetgeving en de verschillende in te dienen documenten en studies om uiteindelijk die stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning, regularisatie of dat planologisch attest te krijgen, worden steeds ingewikkelder.

De specialisten van D+A Consult hebben een uitgebreide ervaring met de werking van de overheid. Daardoor kunnen wij u perfect adviseren bij de samenstelling, de indiening en de verdediging van uw aanvraag. U bent zeker van een dossier dat tot in de puntjes in orde is. Daarbovenop komt de maximale inzet van onze experten bij de verschillende overheden om tot het gewenste resultaat te komen.

De specialisten van D+A helpen u graag verder met transparant advies rond een planologisch attestaanvraag van een vergunning of rond milieueffectrapportage.

recente projecten

Mont-Saint-Guibert – Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

D+A Project bouwt als gedelegeerd bouwheer Porsche Centre Louvain-La-Neuve Paal voor D'Ieteren Immo.

Wezembeek-Oppem – PPS Centrumontwikkeling

De Tuinen van Oppem wil de kern van Oppem nieuw leven inblazen en zo ook de dienstverlening voor haar burgers opkrikken.

Machelen – PPS Kernversterking

Aanvraag vergunning en technisch ontwerp wegenis en riolering.

Sint-Pieters-Leeuw Distributiecentrum Multipharma

Realisatie nieuw distributiecentrum met gedelegeerd bouwheer D+A Project

Wolvertem – Sammels Tuinmachines

Planologisch attest voor toekomstige groei.